Betting på La Liga – Odds på spansk ligafotboll

Av alla fotbollsligor som finns i världen är La Liga i Spanien en av de ligor som har bäst anseende. Det är inte så konstigt med tanke på att endast Premier League är rankad högre. Därmed finns det utmärkta förutsättningar för dig som vill hitta odds på La Liga då detta är något som du kan dra nytta av på alla sätt och vis. Det finns helt enkelt otroligt många marknader att upptäcka för dig som spelare. Upptäck själv alla odds och marknader som finns på spansk ligafotboll och följ dina favoriter bland några av världens bästa fotbollsspelare.

Massor med möjligheter till betting på La Liga

Du som vill oddsa på La Liga har alltid utmärkta möjligheter. Långt innan säsongen startar kan du spekulera i hur det kommer att gå. Du kan exempelvis lägga odds på vem av FC Barcelona, Real Madrid eller Atletico Madrid som vinner ligan. Att betta på att något av dessa tre lagen som vinnare är oftast lönsamt. Senast ett annat lag vann La Liga var säsongen 2003/04 när Valencia lyckades med bedriften. Sedan dess är det idel titlar för Real Madrid och FC Barcelona med Atletico Madrid som uppstickare vid två tillfällen.

Du som gillar att lägga långtidsspel kan också placera bets på vem du tror vinner skytteligan eller vilken spelare som blir årets MVP i La Liga. Spelaren som gör flest poäng eller bara flest assists går också att oddsa på. Det finns oerhört många alternativ i din betting på La Liga.

Real Madrid har flest ligatitlar

Real Madrid är den överlägset mest framgångsrika spanska klubben i historien. De har vunnit ligan hisnande 35 gånger vilket inget annat lag har mäktat med. Tvåa är FC Barcelona med sina 26 ligatitlar medan Atletico Madrid har vunnit 11 stycken. Dessutom har Real Madrid flest titlar i Champions League av samtliga klubbar i fotbollsvärlden.

La Liga är rankad tvåa i världen baserat på de senaste fem årens resultat i UEFA-turneringarna. Den enda som är bättre är alltså Premier League. Trea på listan är Serie A och fyra är Bundesliga. La Liga var länge rankad som etta i fotbollsvärlden men de brittiska klubbarna har gått oerhört stark de senaste åren och gått om.

Betting på La Liga

Live betting på La Liga

För dig som vill ha mer action och spänning i din betting är det live betting på La Liga som gäller. Då kommer du att oddsa på en pågående match och därmed få ut ännu mer av din spelstund. Det blir något alldeles extra när du oddsar live eftersom oddsen är i ständig förändring. Testa själv så kommer du märka vilken spänning det blir för dig som spelare.

Vissa spelbolag streamar också La Liga via sina plattformar. Då kan du titta på matcherna samtidigt som du placerar dina spel. Det kommer att ge en extra dimension i din spelupplevelse vilket vi tror att du kommer att uppskata.

Hämta en oddsbonus på La Liga

För dig som vill ha ut mer av din betting på La Liga kan du välja att ta emot en oddsbonus. Det finns en hel drös med alternativ av betting bonusar att upptäcka. En insättningsbonus är det vanligaste där spelbolaget matchar din första insättning. 100% upp till 1000 kronor är inte ovanligt. Men det finns också andra bonusar att ta del av. Boostade odds, riskfria spel och massor av annat skoj kan du upptäcka. Det gör att du har utmärkta möjligheter till en komplett spelstund med mer pengar att spela för. Du minskar risken samtidigt som du drygar ut spelkassan. Betsidor låter dig använda bonusen på vilken sport du vill vilket gör att du kan använda den till din betting på La Liga utan problem.