Norska bettingsidor – oddsspel i Norge

I Norge är betting något som är väldigt populärt vilket inte är så konstigt då nationen har ett stort intresse för idrott och sport. Även om fotbollslandslaget inte kvalificerat sig för ett VM sedan 1998 är fotbollen den sport som tillsammans med vintersport utgör grunden inom norsk idrottskultur.

Dock är fenomenet med norsk betting något komplicerat. Detta tack vare att det finns spelmonopol i landet. Och den norska staten jobbar betydligt mer aktivt med att förhindra sina medborgare från att kunna spela hos utländska spelbolag jämfört med vad den svenska staten gjorde tiden före den svenska licensen infördes.

Norska bettingsidor har mycket sport

När det kommer till odds och betting är norskebettingsider.com stället att vända sig till. Där finns all information som behövs angående de bästa norska bettingsidorna. Du kommer där att hitta information om bra oddsbonusar, vilka oddssidor som har bäst spelutbud och mycket mer.

Det finns mycket att upptäcka bland norska spelbolag. På sajten hittar du också information om vad som egentligen gäller när det kommer till skatter för norska spelare. Alla vill vi undvika skatt på vinsterna men hur bör en spelare egentligen gå till väga?

Den norska staten fortsätter att blockera betalningsmetoder

Den norska staten gör allt för att för att förhindra att spelare ska ska kunna spela hos något annat alternativ än Norsk Tipping. För den som inte vet vad Norsk Tipping är kan sajten jämföras med Svenska Spel innan svensk licens infördes.

Den norska staten jobbar dock annorlunda än att jaga de olika spelbolagen. De går istället på banker och olika betalningslösningar för att blockera transaktionerna. På så sätt har vi fått se en situation i vårt grannland där det lanseras nya betallösningar samtidigt som andra blockeras. Flera betaltjänster är därmed inte möjliga att använda hos norska spelbolag.

Fotboll är en populär sport hos norska bettingbolag

I Norge är fotbollen en väldigt populär sport. Norge lyckades gå till både VM 1994 och 1998 och under mästerskapet i Frankrike 1998 vann Norge mot Brasilien i gruppspelet och gick vidare till åttondelsfinal. Norge kvalificerade sig också till EM 2000 men sedan dess har det inte blivit något mästerskap trots att 22 år har passerat.

Men framtiden ser ljust ut för norsk fotboll. Vi hittar dels Bodø/Glimts framfart som lett till avancemang hela vägen till kvartsfinal i Europa Conference League. En av världens bästa anfallare är också norsk i form av Erling Braut Haaland. Dessutom finns det fler norrmän i Europas toppligor än någonsin tidigare inklusive Martin Ødegaard som etablerat sig i Arsenal. Förhoppningsvis kan Norge kvalificera sig till EM 2024 i Frankrike och till det utökade VM-slutspelet 2026 i Mexiko, USA och Kanada som innehåller 48 lag.

När det kommer till betting på fotboll hos norska bettingsidor finns det utmärkta förutsättningar att hitta härliga odds. Fotbollen är den sport där det absolut största utbudet hittas.

Vintersport ligger i norrmännens hjärta

När det kommer till vintersport är detta något som norrmännen mer än gärna pratar om. De har nämligen flest OS-guld under Vinter-OS av samtliga nationer. Oavsett om det är skidskytte, längdskidor, alpint eller någon annan sport på snö står norrmännen där med en guldmedalj runt halsen.

Därför finns det också ett stort intresse av betting på vintersport i vårt grannland. Det är inte bara under de olympiska vinterspelen som det finns många alternativ. Detsamma gäller under VM och världscuperna i de olika vintersporterna.

Hos norska spelbolag finns det också massor av oddsbonusar som kan tas emot för den som vill detta. Det ger en härlig start på äventyret och gör att vem som helst kan njuta av mer pengar att spela för i sin betting.